مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,095
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف مکمل های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ های تخم گذار با جیره های بر پایه گندم و ذرت

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 291

چکیده

 این آزمایش جهت ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف مکمل های معدنی و ویتامینی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ های تخم گذار با جیره های بر پایه گندم و ذرت انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل 2´5 شامل دو جیره بر پایه گندم و ذرت, و 5 سطح از مکمل های معدنی و ویتامینی (صفر, 0.25, 0.35, 0.45 و 0.55 درصد) در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد 360 قطعه مرغ تخم گذار سویه های- لاین (W36) از سن 65 تا 77 هفتگی در 10 تیمار و 3 تکرار و 12 قطعه مرغ در هر تکرار انجام گردید. اثر سطوح مختلف مکمل های معدنی و ویتامینی بر پایه گندم و ذرت بر عملکرد مرغ های تخم گذار معنی دار بود. در جیره بر پایه گندم, مقادیر مربوط به درصد تولید, مقدار تولید روزانه تخم مرغ, خوراک مصرفی و هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولیدی کاهش یافت, در حالی که ضریب تبدیل غذایی نامناسب تر شد. بهترین عملکرد با استفاده از 0.55 درصد از مکمل های معدنی و ویتامینی مشاهده شد. در اثر متقابل نوع جیره و سطح مکمل ها, بهترین عملکرد مرغ ها با 0.55 درصد از مکمل ها در جیره بر پایه گندم بدست آمد. استفاده از گندم با 0.55 درصد از مکمل ها باعث کاهش درصد سفیده و افزایش درصد زرده تخم مرغ شد. استفاده از 0.55 درصد از مکمل ها باعث افزایش درصد سفیده و کاهش درصد زرده شد. در مجموع, جایگزینی ذرت با گندم در جیره های بر پایه ذرت, با استفاده از سطح 0.55 درصدی مکمل های مواد معدنی و ویتامینی موجب بهبود عملکرد و کاهش هزینه تولید مرغ های تخم گذار شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی. (1391). اثرات سطوح مختلف مکمل های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ های تخم گذار با جیره های بر پایه گندم و ذرت. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(4)، 283-291. SID. https://sid.ir/paper/218278/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی. اثرات سطوح مختلف مکمل های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ های تخم گذار با جیره های بر پایه گندم و ذرت. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(4):283-291. Available from: https://sid.ir/paper/218278/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، “اثرات سطوح مختلف مکمل های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ های تخم گذار با جیره های بر پایه گندم و ذرت،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 4، pp. 283–291، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218278/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button