APA:
کپیمیرقلنج، سیدعلی، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، و راجی، احمدرضا. (1392). تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn ), قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 5(4)، 257-267. SID. https://sid.ir/paper/218300/fa
Vancouver:
کپیمیرقلنج سیدعلی، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، راجی احمدرضا. تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn ), قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1392؛5(4):257-267. Available from: https://sid.ir/paper/218300/fa
IEEE:
کپیسیدعلی میرقلنج، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، و احمدرضا راجی، “تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn ), قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 257–267، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218300/fa