مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

723
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn )، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 257 | صفحه پایان 267

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    میرقلنج، سیدعلی، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، و راجی، احمدرضا. (1392). تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn ), قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 5(4)، 257-267. SID. https://sid.ir/paper/218300/fa

    Vancouver: کپی

    میرقلنج سیدعلی، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، راجی احمدرضا. تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn ), قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1392؛5(4):257-267. Available from: https://sid.ir/paper/218300/fa

    IEEE: کپی

    سیدعلی میرقلنج، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، و احمدرضا راجی، “تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn ), قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 257–267، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218300/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button