مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

757
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 203 | صفحه پایان 208

چکیده

 هدف از اجرای این تحقیق, بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی ناشی از پرتودهی با اشعه گاما بر خوراک جوجه های گوشتی بود. در این آزمایش تعداد 12 بسته حاوی خوراک جوجه های گوشتی به وزن یک کیلوگرم مورد استفاده قرار گرفت؛ به طوری که 4 بسته مربوط به جیره غذایی آغازین, 4 بسته مربوط به جیره رشد و 4 بسته مربوط به دوره پایانی بود. پرتودهی با استفاده از 4 دوز اشعه گاما, که شامل صفر, 6.7, 7.7 و 8.7 کیلوگری بود, انجام شد. بر اساس اطلاعات بدست آمده از آنالیز آماری مقایسه بین جیره های پرتودهی شده و جیره شاهد مشخص گردید که تغییرات شیمیایی شامل میزان پراکسید, میزان چربی خام و فیبر خام, از لحاظ آماری معنی دار بود (P£0.05). ولی آنالیز آماری مقایسه بین جیره های پرتودهی شده و جیره شاهد از نظر تغییرات پروتئین خام و خاکستر خام معنی دار نبود (P>0.05). از نظر بار میکروبی جیره های غذایی پرتودهی شده در مقایسه با جیره شاهد فاقد هرگونه رشد باکتریایی در محیط های کشت مربوطه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، غلامرضا، و محرمی، اکبر. (1389). تاثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 2(2)، 203-208. SID. https://sid.ir/paper/218336/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری غلامرضا، محرمی اکبر. تاثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1389؛2(2):203-208. Available from: https://sid.ir/paper/218336/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا اکبری، و اکبر محرمی، “تاثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 203–208، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218336/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button