مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,434
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 132

چکیده

 به منظور بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی, آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 5 جیره آزمایشی حاوی سطوح مختلف جایگزینی (0, 25, 50, 75, 100 درصد) تفاله چغندر با جو با استفاده از 30 راس بره با میانگین وزن اولیه 30±2 کیلوگرم و سن 5±0.12 ماهگی به مدت 70 روز انجام شد. جیره ها بر اساس جداول استاندارد غذایی )1985 NRC (متوازن شدند. میانگین ماده خشک مصرفی روزانه بره های تغذیه شده با جیره های حاوی 0, 25, 50, 75 و 100 درصد تفاله چغندر قند (جیره های 1 تا 5) به ترتیب برابر 1.38, 1.48, 1.27, 1.36 و 1.41 کیلوگرم در روز بودند که اختلاف آماری معنی دار نداشتند (p>0.05). میانگین افزایش وزن روزانه بره ها به ترتیب 323, 308, 303, 313 و 301 گرم در روز بود که تفاوت بین این ارقام نیز معنی دار نبود (p>0.05). ضریب تبدیل غذایی بره های تغذیه شده در تیمارهای مختلف آزمایشی 1 تا 5 به ترتیب 3.85, 4.94, 4.54, 4.26 و 4.75 بود. از نظر بازده لاشه بین تیمارها تفاوت معنی داری وجود نداشت (p<0.05). درصد کل چربی لاشه در تیمار حاوی 100 درصد تفاله چغندرقند بالاترین مقدار بود که تفاوت معنی داری با گروه شاهد داشت. در مجموع جایگزینی 75 درصد تفاله بجای جو بهترین عملکرد را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابرغانی، اکبر، بوجارپور، محمد، و فیاضی، جمال. (1389). بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی. پژوهش های علوم دامی ایران، 2(2)، 125-132. SID. https://sid.ir/paper/218337/fa

    Vancouver: کپی

    ابرغانی اکبر، بوجارپور محمد، فیاضی جمال. بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1389؛2(2):125-132. Available from: https://sid.ir/paper/218337/fa

    IEEE: کپی

    اکبر ابرغانی، محمد بوجارپور، و جمال فیاضی، “بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 125–132، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218337/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button