APA:
کپیمیرزاپورسراب، سعید، سالاری، سمیه، میرزاده، خلیل، و آقایی، علی. (1395). تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران، 8(1)، 141-153. SID. https://sid.ir/paper/218382/fa
Vancouver:
کپیمیرزاپورسراب سعید، سالاری سمیه، میرزاده خلیل، آقایی علی. تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1395؛8(1):141-153. Available from: https://sid.ir/paper/218382/fa
IEEE:
کپیسعید میرزاپورسراب، سمیه سالاری، خلیل میرزاده، و علی آقایی، “تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 141–153، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218382/fa