مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بوقلمون های بومی در سنین 3-8 هفتگی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 35

چکیده

 آزمایشی به منظور ارزیابی چهارسطح ضایعات ماکارونی شامل سطوح: صفر, 10, 20 و 30 درصد ضایعات ماکارونی روی عملکرد جوجه بوقلمون های بومی از 3 تا 8 هفتگی با استفاده از طرح کاملا تصادفی با 120 قطعه جوجه بوقلمون بومی در سه تکرار و 12 واحد آزمایشی انجام گرفت. در طول آزمایش (3 تا 8 هفتگی) جوجه بوقلمون ها به طور آزاد به آب و غذا دسترسی داشتند. مصرف خوراک و افزایش وزن به صورت هفتگی اندازه گیری شده و ضریب تبدیل غذایی محاسبه گردید. مصرف خوراک در کل دوره در بین تیمار های مختلف معنی دار نبود ولی تیمار دارای 20 درصد ضایعات ماکارونی بیشترین مصرف خوراک (2072.91 گرم) را داشت. افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در بین تیمار های مختلف به طور معنی داری متفاوت بود (P<0.05), به طوری که جیره غذایی دارای 20 درصد ضایعات ماکارونی بیشترین افزایش وزن (926.47 گرم) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (2.237) را داشت. نتایج این آزمایش نشان داد که سطح 20 درصد ضایعات ماکارونی در جیره بوقلمون های بومی در سنین 3 تا 8 هفتگی دارای بهترین عملکرد و کمترین هزینه خوراک به ازای یک کیلوگرم افزایش وزن می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی، حسن، مقدم، غلامعلی، نعمت الهی، احمد، و طهماسبی، عبدالمنصور. (1388). تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بوقلمون های بومی در سنین 3-8 هفتگی. پژوهش های علوم دامی ایران، 1(2)، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/218415/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی حسن، مقدم غلامعلی، نعمت الهی احمد، طهماسبی عبدالمنصور. تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بوقلمون های بومی در سنین 3-8 هفتگی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1388؛1(2):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/218415/fa

    IEEE: کپی

    حسن فتحی، غلامعلی مقدم، احمد نعمت الهی، و عبدالمنصور طهماسبی، “تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بوقلمون های بومی در سنین 3-8 هفتگی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 27–35، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218415/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button