Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,213
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 198

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین (7 تا 24 روزگی) و رشد (25 تا 42 روزگی) انجام شد. در این مطالعه از 288 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308 استفاده شد که در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت آزمایش فاکتوریل (4´2) با 3 تکرار انجام گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل 2 سطح پروتئین (توصیه راهنمای سویه راس 308 و 5 درصدکمتر از آن) و 4 سطح ترئونین (90, 100, 110, 120 درصد توصیه NRC ,1994) بودند. در دوره آغازین, سطح ترئونین بر ضریب تبدیل خوراک تاثیر معنی داری داشت و با افزایش سطح ترئونین جیره از 90 درصد به 120 درصد توصیه NRC ضریب تبدیل خوراک بهبود یافت. علاوه بر این, اثرات متقابل بین سطح پروتئین و سطح ترئونین بر خوراک مصرفی معنی دار بود. وزن کل دستگاه گوارش نیز در دوره آغازین به طور معنی داری تحت تاثیر سطح پروتئین جیره قرار گرفت. در دوره رشد, تغذیه با سطوح ترئونین بیشتر از 90 درصد توصیه NRC باعث بهبود معنی دار افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک گردید. سطوح ترئونین جیره بر درصد گوشت سینه در سن 24 روزگی تاثیر معنی داری داشت. همچنین اثرات متقابل بین سطوح پروتئین و ترئونین بر چربی محوطه بطنی معنی دار بود. در هر دو دوره آغازین و رشد, با کاهش سطح پروتئین و افزایش سطح ترئونین جیره, هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن کاهش, و سود تغذیه ای افزایش یافت که بهترین عملکرد را سطح ترئونین 110 درصد توصیه NRC داشت. اثر ترئونین بر میزان تیتر آنتی بادی در پاسخ به تزریق SRBC در 41 روزگی معنی دار بود, و افزایش سطح ترئونین بیشتر از 90 درصد توصیه NRC میزان تیتر آنتی بادی را در پاسخ به تزریق SRBC افزایش داد. به طور کلی این آزمایش نشان داد که افزودن ترئونین تا حد 110 درصد توصیه NRC, منجر به بهترین عملکرد و بهبود خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین پور، عباس، حسن آبادی، احمد، شهیر، محمدحسین، و حاجاتی، حسنا. (1391). تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(3)، 191-198. SID. https://sid.ir/paper/218443/fa

    Vancouver: کپی

    حسین پور عباس، حسن آبادی احمد، شهیر محمدحسین، حاجاتی حسنا. تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(3):191-198. Available from: https://sid.ir/paper/218443/fa

    IEEE: کپی

    عباس حسین پور، احمد حسن آبادی، محمدحسین شهیر، و حسنا حاجاتی، “تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 191–198، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218443/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا