APA:
کپیحسین پور، عباس، حسن آبادی، احمد، شهیر، محمدحسین، و حاجاتی، حسنا. (1391). تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(3)، 191-198. SID. https://sid.ir/paper/218443/fa
Vancouver:
کپیحسین پور عباس، حسن آبادی احمد، شهیر محمدحسین، حاجاتی حسنا. تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(3):191-198. Available from: https://sid.ir/paper/218443/fa
IEEE:
کپیعباس حسین پور، احمد حسن آبادی، محمدحسین شهیر، و حسنا حاجاتی، “تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 191–198، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218443/fa