Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

821
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)

صفحات

 صفحه شروع 218 | صفحه پایان 224

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانبخشی، عبدالرضا، احمدنیای مطلق، حمیدرضا، جوادی موسوی، مهسا، و رحیمی کیا، ادریس. (1394). تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). پژوهش های علوم دامی ایران، 7(2)، 218-224. SID. https://sid.ir/paper/218457/fa

    Vancouver: کپی

    جهانبخشی عبدالرضا، احمدنیای مطلق حمیدرضا، جوادی موسوی مهسا، رحیمی کیا ادریس. تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(2):218-224. Available from: https://sid.ir/paper/218457/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرضا جهانبخشی، حمیدرضا احمدنیای مطلق، مهسا جوادی موسوی، و ادریس رحیمی کیا، “تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 218–224، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا