APA:
کپیجهانبخشی، عبدالرضا، احمدنیای مطلق، حمیدرضا، جوادی موسوی، مهسا، و رحیمی کیا، ادریس. (1394). تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). پژوهش های علوم دامی ایران، 7(2)، 218-224. SID. https://sid.ir/paper/218457/fa
Vancouver:
کپیجهانبخشی عبدالرضا، احمدنیای مطلق حمیدرضا، جوادی موسوی مهسا، رحیمی کیا ادریس. تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(2):218-224. Available from: https://sid.ir/paper/218457/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا جهانبخشی، حمیدرضا احمدنیای مطلق، مهسا جوادی موسوی، و ادریس رحیمی کیا، “تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بقا و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 218–224، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218457/fa