مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین رژیم غذایی ماهی گوازیم دم رشته ای (Nemipterus japonicus) در آب های خلیج فارس، منطقه جزیره تنب تا هنگام

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 47

چکیده

 ماهی گوازیم دم رشته ای (Nemipterus japonicus) یکی از گونه های مهم تجاری ماهیان در آب های خلیج فارس می باشد. از صید شناورهای تجاری از مهر  1384تا مرداد 1385 اقدام به نمونه برداری گردید. نتایج نشان داد که ستاره دریایی شکننده با 31 درصد بیشترین میزان را در رژیم غذایی این ماهی داشته, در حالی که خرچنگ ریز (19 درصد), ماهی هضم شده (19 درصد) و بادام شکلان (15 درصد) رتبه های بعدی را بخود اختصاص داده اند. در طبقه طولی کمتر از 14 سانتی متر ستاره دریایی شکننده (50 درصد), در طبقه طولی 15-20 سانتی متر خرچنگ ریز (24.6 درصد), در طبقه طولی 21-26 سانتی متر ماهی هضم شده (18.5 درصد) و در طبقه طولی بیشتر از 26 سانتی متر ستاره دریایی شکننده (50 درصد) محتویات معده را به خود اختصاص داده اند. شاخص خالی بودن معده این ماهی برابر با 53 درصد محاسبه شد, که این ماهی را در زمره ماهیان با تغذیه متوسط قرار می دهد. ترجیح غذایی این ماهی برای ستاره دریایی (45 درصد), برای خرچنگ ریز (37 درصد), برای بادام شکلان (33 درصد), برای عقربک ماهی (28 درصد) و برای میگو و موتو ماهی کمتر از 10 درصد بدست آمد. بررسی فصلی ترکیب غذایی این ماهی نشان داد که در فصل پاییز 1384, خرچنگ ریز (38.5 درصد), و ستاره دریایی شکننده در تابستان 1385 (45.3 درصد) و زمستان 1384 (44.6 درصد), بیشترین سهم را محتویات معده این ماهی داشته اند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سالارپوری، علی، بهزادی، سیامک، درویشی، محمد، و مومنی، محمد. (1389). تعیین رژیم غذایی ماهی گوازیم دم رشته ای (Nemipterus japonicus) در آب های خلیج فارس, منطقه جزیره تنب تا هنگام. آبزیان و شیلات، 1(3)، 40-47. SID. https://sid.ir/paper/219700/fa

Vancouver: کپی

سالارپوری علی، بهزادی سیامک، درویشی محمد، مومنی محمد. تعیین رژیم غذایی ماهی گوازیم دم رشته ای (Nemipterus japonicus) در آب های خلیج فارس, منطقه جزیره تنب تا هنگام. آبزیان و شیلات[Internet]. 1389؛1(3):40-47. Available from: https://sid.ir/paper/219700/fa

IEEE: کپی

علی سالارپوری، سیامک بهزادی، محمد درویشی، و محمد مومنی، “تعیین رژیم غذایی ماهی گوازیم دم رشته ای (Nemipterus japonicus) در آب های خلیج فارس, منطقه جزیره تنب تا هنگام،” آبزیان و شیلات، vol. 1، no. 3، pp. 40–47، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219700/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button