مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,202
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

758
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در شش گونه میگوی پرورشی و دریایی خلیج فارس

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 47

چکیده

 این تحقیق جهت تعیین میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در بافت 6 گونه میگوی دریایی و پرورشی شامل گونه های میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis), ببری سبز (Penaeus semisulcatus), سفید هندی (Fenneropenaeus indicus), سرتیز (Metapenaeus affinis), خنجری (Parapenaeopsis stylifera) و سفید غربی (Litopenaeus vannamei), انجام شد. استخراج روغن از بافت گوشت میگوها به روش Bligh and Dyer, 1959 و با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) مدل HP-6820 صورت پذیرفت. مهمترین اسیدهای چرب امگا-3 شناخته شده در شش گونه میگو, شامل اسیدهای چرب EPA (C20:5n-3),(C22:6n-3) DHA   (C20:3n-3) ETE وبودند. فراوانترین اسیدهای چرب اشباع (SFA) اسید پالمیتیک (C16:0), و فراوانترین اسیدهای چرب تک غیر اشباع, فرم سیس اسید اولئیک (C18:1n9) بود. همچنین نتایج حاکی از میزان بالای اسیدهای چرب امگا-3 نسبت به امگا-6 در نمونه ها بود. بیشترین میزان نسبت PUFA/ SFA در گونه میگوی سرتیز و برابر با 1.04mg/g و کمترین میزان این نسبت در گونه ببری سبز برابر با 0.86mg/gمشاهده گردید. فراوانترین مقدار اسیدهای چرب در گونه میگوی سفید غربی پرورشی موجود بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مخلصی، امین، جوادی، علی، افخمی، مجید، اسحاقی، نسرین، خوشنود، رضا، و آذرمنش، حبیب. (1390). تعیین میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در شش گونه میگوی پرورشی و دریایی خلیج فارس. آبزیان و شیلات، 2(5)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/219715/fa

    Vancouver: کپی

    مخلصی امین، جوادی علی، افخمی مجید، اسحاقی نسرین، خوشنود رضا، آذرمنش حبیب. تعیین میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در شش گونه میگوی پرورشی و دریایی خلیج فارس. آبزیان و شیلات[Internet]. 1390؛2(5):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/219715/fa

    IEEE: کپی

    امین مخلصی، علی جوادی، مجید افخمی، نسرین اسحاقی، رضا خوشنود، و حبیب آذرمنش، “تعیین میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در شش گونه میگوی پرورشی و دریایی خلیج فارس،” آبزیان و شیلات، vol. 2، no. 5، pp. 37–47، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219715/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button