مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,467
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقل

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 86

چکیده

 این مطالعه در مرداد ماه سال 1390 در اداره توسعه ماهیان گرمابی شهید ملکی اهواز صورت گرفت و هدف آن, ارزیابی غلظت بهینه حمام نمک طعام برای ضدعفونی ماهیان انگشت قد ماهیان کپور سرگنده (0.59±4.38 گرم), کپور معمولی (0.87±5.43 گرم) و کپور علفخوار (0.65±5.28 گرم) به هنگام حمل و نقل بود. بعد از یک ساعت قرار گرفتن در معرض غلظت های متفاوت شوری (1>, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30 گرم در لیتر) مشاهده کردیم که شوری تا 18 گرم در لیتر تغییرات رفتاری غیر طبیعی و تلفاتی در ماهیان ایجاد نکرد (p>0.05). ولی شوری های بالاتر از 20 گرم در لیتر تاثیر منفی بر بازماندگی, شکل ظاهری و رفتار ماهی ایجاد کردند (p<0.05). این نتایج نشان می دهد که استفاده از حمام نمک کوتاه مدت با غلظت 18 گرم در لیتر برای به هنگام جابه جایی می تواند در شرایط آزمایشی ما پیشنهاد شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مکوندی، هومن، محمدی مکوندی، زهرا، و خدادادی، مژگان. (1391). تعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقل. آبزیان و شیلات، 3(9)، 81-86. SID. https://sid.ir/paper/219785/fa

    Vancouver: کپی

    مکوندی هومن، محمدی مکوندی زهرا، خدادادی مژگان. تعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقل. آبزیان و شیلات[Internet]. 1391؛3(9):81-86. Available from: https://sid.ir/paper/219785/fa

    IEEE: کپی

    هومن مکوندی، زهرا محمدی مکوندی، و مژگان خدادادی، “تعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقل،” آبزیان و شیلات، vol. 3، no. 9، pp. 81–86، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219785/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button