مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

709
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 43

کلیدواژه

ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus)Q3

چکیده

 در این مطالعه, اثرات جیره های غذایی توبیفکس, آرتمیا, رش, دل گوساله و بیومار بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیای سرم خون ماهی پنگوسی(Pangassius hypopthalmus)  با میانگین وزن 0.63 گرم بررسی گردید. بدین منظور, این تحقیق به مدت 8 هفته و در 5 تیمار و 3 تکرار شامل: تیمار 1: غذای بیومار, تیمار 2: دل گوساله چرخ شده, تیمار 3: رش, تیمار 4: آرتمیا, تیمار 5: کرم فشرده انجام پذیرفت. در طول دوره پرورش میزان غذای مورد نیاز با توجه به وزن توده زنده و در مقاطع زمانی مختلف و پس از هر دو هفته زیست سنجی برابر 10 درصد وزن بدن و 4 بار در روز (ساعات 8, 16, 12 و 20) به هر آکواریوم داده شد. پارامترهای فیزیکی و شیمیایی از قبیل اکسیژن, سختی, pH و دما به ترتیب برابر6-6.5ppm , 370dh,8  و 2±29 درجه سانتیگراد بودند. برای تجزیه و تحلیل کلیه داده ها از نرم افزار SPSS 13 و برای رسم نمودارها از برنامه Excel 2003 استفاده گردید. بر اساس نتایج به دست آمده از این تحقیق مشخص گردید از نظر میزان گلوکز, تری گلیسیرید, کلسترول, آهن, فسفر, کلسیم, آلبومین, پروتئین کل و آنزیم آلانین آمینوترانسفراز سرم خون ماهیان اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (P<0.05). اما هیچگونه اختلافی در میزان آنزیم آسپارات آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز در بین تیمارهای مختلف وجود نداشت (P>0.05). بر اساس نتایج بدست آمده از این تحقیق می توان اظهار نمود که جیره های غذایی آزمایشی بر فاکتورهای بیوشیمایی سرم خون ماهی پنگوسی تاثیرگذار بوده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدنژادشموشکی، مجید، رسولی، بهزاد، و خلیلی، محسن. (1390). تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus). آبزیان و شیلات، 2(6)، 37-43. SID. https://sid.ir/paper/219797/fa

    Vancouver: کپی

    محمدنژادشموشکی مجید، رسولی بهزاد، خلیلی محسن. تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus). آبزیان و شیلات[Internet]. 1390؛2(6):37-43. Available from: https://sid.ir/paper/219797/fa

    IEEE: کپی

    مجید محمدنژادشموشکی، بهزاد رسولی، و محسن خلیلی، “تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus)،” آبزیان و شیلات، vol. 2، no. 6، pp. 37–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button