مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

966
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro

صفحات

 صفحه شروع 302 | صفحه پایان 309

چکیده

 هدف: این مطالعه با هدف تعیین تاثیر زمان اچ بر استحکام باند برشی باندینگ عاجی Single Bond به تاج دندان های شیری انجام شد.مواد و روشها: روش تحقیق از نوع تجربی (experimental) و تکنیک تحقیق مشاهده (observation) می باشد. جهت انجام تحقیق از 40 دندان مولر شیری سالم و فاقد پوسیدگی استفاده گردید که این دندانها در دو گروه 20 تایی قرار گرفتند. سپس دندانها در ناحیه باکال توسط دیسک الماسی تا رسیدن به عاج به عمق 1.5 mm تراش خوردند و اچینگ دندانها توسط محلول اسید فسفریک 37% در دو زمان 7 ثانیه جهت گروه اول و 15 ثانیه جهت گروه دوم انجام شد. آنگاه دندانها شسته و خشک گردیدند, از ماده Single Bond  مطابق دستور کارخانه سازنده استفاده گردید. سپس کامپوزیت Z100 در استوانه های هم اندازه پلاستیکی به قطر 3.2 میلی متر و ارتفاع 5 میلی متر روی دندانها به کار رفت و 40 ثانیه لایت کیور گردید. میزان استحکام باند برشی با استفاده از دستگاه Instron Universal با سرعت 0.5 mm/min اندازه گیری شد و نتایج حاصل با استفاده از تست آماری t-test بررسی گردیدند.یافته ها: میانگین استحکام باند برشی در گروه اول M1=15.58 و در گروه دوم M2=13.51 به دست آمد که مقدار آن در گروه اول به طور معنی داری بیشتر از گروه دوم بود.نتیجه گیری: کاهش زمان اچ از 15 ثانیه به 7 ثانیه باعث افزایش استحکام باند برشی Single Bond به عاج دندان شیری می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملک افضلی اردکانی، بهشته، قاسمی، امیر، و جعفرزاده سامانی، مهدی. (1383). بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، 22(2)، 302-309. SID. https://sid.ir/paper/22055/fa

    Vancouver: کپی

    ملک افضلی اردکانی بهشته، قاسمی امیر، جعفرزاده سامانی مهدی. بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)[Internet]. 1383؛22(2):302-309. Available from: https://sid.ir/paper/22055/fa

    IEEE: کپی

    بهشته ملک افضلی اردکانی، امیر قاسمی، و مهدی جعفرزاده سامانی، “بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro،” مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، vol. 22، no. 2، pp. 302–309، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22055/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button