APA:
کپیشاکری، زهرا، رحیمی، ابراهیم، و شاکریان، امیر. (1398). بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته, بادام, فندق و گردو در شهر اصفهان. بهداشت مواد غذایی، 9(2 (پیاپی 34) )، 61-69. SID. https://sid.ir/paper/222768/fa
Vancouver:
کپیشاکری زهرا، رحیمی ابراهیم، شاکریان امیر. بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته, بادام, فندق و گردو در شهر اصفهان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(2 (پیاپی 34) ):61-69. Available from: https://sid.ir/paper/222768/fa
IEEE:
کپیزهرا شاکری، ابراهیم رحیمی، و امیر شاکریان، “بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته, بادام, فندق و گردو در شهر اصفهان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34) ، pp. 61–69، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222768/fa