APA:
کپیشکاری، سمیه، و قیامی راد، مهدی. (1397). بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل. بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/222812/fa
Vancouver:
کپیشکاری سمیه، قیامی راد مهدی. بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/222812/fa
IEEE:
کپیسمیه شکاری، و مهدی قیامی راد، “بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 25–33، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222812/fa