APA:
کپیاشرفی یورقانلو، رقیه، رضازادباری، محمود، علیزاده خالدآباد، محمد، و پوراکبر، لطیفه. (1393). ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ. بهداشت مواد غذایی، 4(4 (پیاپی 16))، 55-67. SID. https://sid.ir/paper/222828/fa
Vancouver:
کپیاشرفی یورقانلو رقیه، رضازادباری محمود، علیزاده خالدآباد محمد، پوراکبر لطیفه. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(4 (پیاپی 16)):55-67. Available from: https://sid.ir/paper/222828/fa
IEEE:
کپیرقیه اشرفی یورقانلو، محمود رضازادباری، محمد علیزاده خالدآباد، و لطیفه پوراکبر، “ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 4 (پیاپی 16)، pp. 55–67، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222828/fa