APA:
کپیسخاوتی زاده، سعید، امینی لاری، محمود، قیصری، حمیدرضا، شکرفروش، سیدشهرام، و گلمکانی، محمدتقی. (1398). ارزیابی ویژگی های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده. بهداشت مواد غذایی، 9(1 (پیاپی 33) )، 1-19. SID. https://sid.ir/paper/222836/fa
Vancouver:
کپیسخاوتی زاده سعید، امینی لاری محمود، قیصری حمیدرضا، شکرفروش سیدشهرام، گلمکانی محمدتقی. ارزیابی ویژگی های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(1 (پیاپی 33) ):1-19. Available from: https://sid.ir/paper/222836/fa
IEEE:
کپیسعید سخاوتی زاده، محمود امینی لاری، حمیدرضا قیصری، سیدشهرام شکرفروش، و محمدتقی گلمکانی، “ارزیابی ویژگی های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33) ، pp. 1–19، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222836/fa