APA:
کپیرستمی گوهری، الهه، افشارمنش، محسن، و سامی، مسعود. (1396). تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. بهداشت مواد غذایی، 7(2 (پیاپی 26) )، 81-89. SID. https://sid.ir/paper/222844/fa
Vancouver:
کپیرستمی گوهری الهه، افشارمنش محسن، سامی مسعود. تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(2 (پیاپی 26) ):81-89. Available from: https://sid.ir/paper/222844/fa
IEEE:
کپیالهه رستمی گوهری، محسن افشارمنش، و مسعود سامی، “تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26) ، pp. 81–89، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222844/fa