مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 89

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی تاثیر پودر پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 4تیمار, 4 تکرار و 10 پرنده در هر تکرار به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایشی شامل:جیره پایه (بدون افزودنی), جیره پایه حاوی 200 میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک ویرجینامایسین, تیمارهای 3 و 4 به ترتیب جیره پایه حاوی 0.1 و 0.2 درصد پودر پونه کوهی. پارامترهای کیفی اندازه گیری شده شامل: تیوباربیتوریک اسید (TBA), pH, ظرفیت نگهداری آب, افت خونابه و افت در نتیجه پخت بودند. داده های حاصل از آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی توسط نرم افزار آماری SAS آنالیز و مقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح 5 درصد انجام شد. نتایج نشان داد که تغذیه با سطوح مختلف پودر پونه موجب کاهش تیوباربیتوریک اسید, افت خونابه و افت در نتیجه پخت گردید (p<0.05). pH در تیمارهای دریافت کننده پونه در مقایسه با گروه شاهد و آنتی بیوتیک بیشتر بود و بیشترین ظرفیت نگهداری آب نیز در تیمارهای دریافت کننده پودر پونه مشاهده شد (p<0.05)

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستمی گوهری، الهه، افشارمنش، محسن، و سامی، مسعود. (1396). تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. بهداشت مواد غذایی، 7(2 (پیاپی 26) )، 81-89. SID. https://sid.ir/paper/222844/fa

    Vancouver: کپی

    رستمی گوهری الهه، افشارمنش محسن، سامی مسعود. تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(2 (پیاپی 26) ):81-89. Available from: https://sid.ir/paper/222844/fa

    IEEE: کپی

    الهه رستمی گوهری، محسن افشارمنش، و مسعود سامی، “تاثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26) ، pp. 81–89، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222844/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button