APA:
کپیشاهیان، حسین، و شیخ لویی، حسین. (1396). بررسی میزان باقی مانده دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC – PDA. بهداشت مواد غذایی، 7(2 (پیاپی 26) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/222848/fa
Vancouver:
کپیشاهیان حسین، شیخ لویی حسین. بررسی میزان باقی مانده دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC – PDA. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(2 (پیاپی 26) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/222848/fa
IEEE:
کپیحسین شاهیان، و حسین شیخ لویی، “بررسی میزان باقی مانده دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC – PDA،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26) ، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222848/fa