APA:
کپیکاظمی سه قلعه، حمیدرضا، و اژدری، عطااله. (1397). تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند. بهداشت مواد غذایی، 8(1 (پیاپی 29) )، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/222853/fa
Vancouver:
کپیکاظمی سه قلعه حمیدرضا، اژدری عطااله. تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 29) ):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/222853/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا کاظمی سه قلعه، و عطااله اژدری، “تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 39–47، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222853/fa