Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

516
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه داری مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 82

چکیده

 رعایت بهداشت و نگه داری صحیح مواد غذایی در زمان توزیع, خرید و مصرف آن ها, از اصول مهم در پیشگیری از ابتلای انسان به انواع عوامل بیماریزای منتقله از غذا می باشد. این تحقیق با هدف تعیین میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه داری مواد غذایی در سال 1393 انجام شد. این مطالعه توصیفی مقطعی, بر روی تعداد 286 نفر از دانشجویان دختر و پسر صورت گرفت. داده ها از طریق پرسش نامه حاوی سؤالاتی در زمینه اطلاعات فردی, آگاهی و نگرش نسبت به اصول بهداشت و نگه داری مواد غذایی بود. نتایج مطالعه نشان داد که میانگین میزان آگاهی دانشجویان درباره بهداشت و نگه داری مواد غذایی 53/13± 23/62 درصد و میانگین میزان نگرش آن ها 41/0± 37/2 بود. میانگین نمرات آگاهی پسران نسبت به دختران بالاتر بود (01/0 P<). با افزایش سن میزان نگرش دانشجویان نسبت به بهداشت و نگه داری مواد غذایی افزایش داشته است (01/0 >P). هم چنین آگاهی دانشجویانی که دارای سابقه مسمومیت غذایی بودند نسب به افرادی که هیچ سابقه مسمومیت غذایی نداشتند, به طور معنی داری بیشتر بود (01/0 >P). این پژوهش نشان داد که سطح آگاهی دانشجویان نسبت به بهداشت و نگه داری مواد غذایی در سطح قابل قبولی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرسنگی، ولی، تقی زاده، محسن، و شرافتی چالشتری، رضا. (1397). بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه داری مواد غذایی. بهداشت مواد غذایی، 8(1 (پیاپی 29) )، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/222856/fa

    Vancouver: کپی

    سرسنگی ولی، تقی زاده محسن، شرافتی چالشتری رضا. بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه داری مواد غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 29) ):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/222856/fa

    IEEE: کپی

    ولی سرسنگی، محسن تقی زاده، و رضا شرافتی چالشتری، “بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه داری مواد غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 73–82، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222856/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا