Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,185
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

990
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 37

چکیده

 پروبیوتیک ها مکمل های غذایی از میکروارگانیسم های زنده ای هستند که با قرار گرفتن در محیط روده می توانند تعادل میکروبی را در جهت افزایش سودمندی آن ها اصلاح کنند و با فعالیت خود مانع از فعالیت میکروارگانیسم های غیر مفید و بیماری زا شوند. از میان باکتری ها, باکتری های اسیدلاکتیک, متداول ترین نوع باکتری هایی هستند که به عنوان پروبیوتیک معرفی شده اند. این باکتری ها در محصولات لبنی وجود داشته و در طول مراحل تخمیر, اسید لاکتیک تولید می کنند. هدف از این تحقیق, جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک از فلور موجود در شیر, ماست و دوغ سنتی مناطق کلیبر, هریس و ورزقان می باشد. جهت انجام این مطالعه, باکتری های لاکتیکی توسط روش های متداول کشت و شناسایی بر اساس خواص بیوشیمیایی شناسایی شدند و مقاومت به اسید معده و نمک های صفراوی مورد ارزیابی قرار گرفت. سپس برای شناسایی دقیق تر با جفت آغازگرهای اختصاصی, ژن 16S rRNA باکتری ها تکثیر داده شد و بعد از خالص سازی محصول PCR, ژن مورد نظر تعیین توالی گردید. در نتیجه این بررسی, 17 سویه لاکتوباسیلوس و 6 سویه انتروکوکوس از مناطق کلیبر, هریس و ورزقان جدا شده اند که می توانند کاندید مناسبی برای بررسی های بیشتر به عنوان پروبیوتیک باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نریمانی، طاهره، تاری نژاد، علیرضا، و حجازی، محمدامین. (1392). جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر, هریس و ورزقان. بهداشت مواد غذایی، 3(3 (پیاپی 11))، 23-37. SID. https://sid.ir/paper/222858/fa

    Vancouver: کپی

    نریمانی طاهره، تاری نژاد علیرضا، حجازی محمدامین. جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر, هریس و ورزقان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(3 (پیاپی 11)):23-37. Available from: https://sid.ir/paper/222858/fa

    IEEE: کپی

    طاهره نریمانی، علیرضا تاری نژاد، و محمدامین حجازی، “جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر, هریس و ورزقان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 3 (پیاپی 11)، pp. 23–37، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222858/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا