APA:
کپیغلام زاده، مرضیه، حسینی، هدایت، اسکندری، سهیل، حسینی، ابراهیم، و غلام زاده، مریم. (1392). مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره های سیاه دانه, زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه داری شده در یخچال. بهداشت مواد غذایی، 3(3 (پیاپی 11))، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/222859/fa
Vancouver:
کپیغلام زاده مرضیه، حسینی هدایت، اسکندری سهیل، حسینی ابراهیم، غلام زاده مریم. مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره های سیاه دانه, زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه داری شده در یخچال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(3 (پیاپی 11)):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/222859/fa
IEEE:
کپیمرضیه غلام زاده، هدایت حسینی، سهیل اسکندری، ابراهیم حسینی، و مریم غلام زاده، “مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره های سیاه دانه, زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه داری شده در یخچال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 3 (پیاپی 11)، pp. 11–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222859/fa