Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

914
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

506
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره 4 ساله (1387-90)

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 76

چکیده

 بیماری غذایی یکی از مشکلات جهانی بوده که اغلب خطراتی فوری و حاد ایجاد می کند. انجام مطالعات اپیدمیولوژیکی برای شناسایی منابع آلودگی, راههای انتقال و انتشار بیماری و میزان شیوع بیماری های غذایی و روش های پیشگیری و کنترل آن ها اهمیت زیادی دارد. هدف از انجام این مطالعه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره 4 ساله (1387 تا 1390) می باشد. در این مطالعه اطلاعات 4 سال اخیر بیماری های غذایی از 165 پرونده بیماران بستری شده استخراج گردید. برای تعیین ارتباط بین فراوانی بیماری غذایی و متغیرهای مختلف مورد بررسی از آزمون خی دو استفاده گردید. مقایسه یافته ها از نظر فصل, جنس و گروه سنی نشان داد که بیشترین فراوانی بیماری های غذایی به ترتیب مربوط به فصل بهار, جنس مذکر و گروه سنی 15 تا 30 بود و روند فراوانی از سال 1387 تا سال 1390 افزایشی تعیین گردید. همچنین ارتباط فراوانی بیماری های غذایی با فصول سال, ماه, جنس و گروه سنی معنی دار بود (p<0.01). با توجه به نتایج مطالعه, لازم است سازمان های مسوول نسبت به آموزش عمومی و افزایش میزان آگاهی مردم با استفاده از رسانه های ارتباط جمعی نظیر رادیو, تلویزیون, روزنامه و غیره در جهت تعمیق اصول بهداشت مواد غذایی اقدام لازم را به عمل آورند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شرفی، کیومرث، مرادی، مسعود، درگاهی، عبداله، رضایی، زهرا، خاموشی، سروه، و نادری، مرضیه. (1393). بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره 4 ساله (1387-90). بهداشت مواد غذایی، 4(3 (پیاپی 15))، 69-76. SID. https://sid.ir/paper/222870/fa

    Vancouver: کپی

    شرفی کیومرث، مرادی مسعود، درگاهی عبداله، رضایی زهرا، خاموشی سروه، نادری مرضیه. بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره 4 ساله (1387-90). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(3 (پیاپی 15)):69-76. Available from: https://sid.ir/paper/222870/fa

    IEEE: کپی

    کیومرث شرفی، مسعود مرادی، عبداله درگاهی، زهرا رضایی، سروه خاموشی، و مرضیه نادری، “بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره 4 ساله (1387-90)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 69–76، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222870/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا