APA:
کپیگلکاری، حجت اله، قیصری، حمیدرضا، شکرفروش، سیدشهرام، امین لاری، محمود، و رییسی، محمد. (1396). بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی. بهداشت مواد غذایی، 7(3 (پیاپی 27) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/222888/fa
Vancouver:
کپیگلکاری حجت اله، قیصری حمیدرضا، شکرفروش سیدشهرام، امین لاری محمود، رییسی محمد. بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(3 (پیاپی 27) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/222888/fa
IEEE:
کپیحجت اله گلکاری، حمیدرضا قیصری، سیدشهرام شکرفروش، محمود امین لاری، و محمد رییسی، “بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27) ، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222888/fa