APA:
کپیسبحان اردکانی، سهیل، دخت صدری، سیمین، و جامه بزرگی، سعید. (1392). ارزیابی غلظت باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی). بهداشت مواد غذایی، 3(4 (پیاپی 12))، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/222891/fa
Vancouver:
کپیسبحان اردکانی سهیل، دخت صدری سیمین، جامه بزرگی سعید. ارزیابی غلظت باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(4 (پیاپی 12)):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/222891/fa
IEEE:
کپیسهیل سبحان اردکانی، سیمین دخت صدری، و سعید جامه بزرگی، “ارزیابی غلظت باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 4 (پیاپی 12)، pp. 73–80، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222891/fa