APA:
کپیجاهدی نیا، مریم، کریمی، گیتی، سهرابی حق دوست، ایرج، رضوی روحانی، سیدمهدی، و اسکندری، محبوبه. (1392). معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه گیری هیستامین در ماست. بهداشت مواد غذایی، 3(4 (پیاپی 12))، 23-29. SID. https://sid.ir/paper/222893/fa
Vancouver:
کپیجاهدی نیا مریم، کریمی گیتی، سهرابی حق دوست ایرج، رضوی روحانی سیدمهدی، اسکندری محبوبه. معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه گیری هیستامین در ماست. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(4 (پیاپی 12)):23-29. Available from: https://sid.ir/paper/222893/fa
IEEE:
کپیمریم جاهدی نیا، گیتی کریمی، ایرج سهرابی حق دوست، سیدمهدی رضوی روحانی، و محبوبه اسکندری، “معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه گیری هیستامین در ماست،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 4 (پیاپی 12)، pp. 23–29، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222893/fa