مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

972
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 53

چکیده

 کاهش جذب روغن در محصولات لعاب دهی و سوخاری شده یکی از فاکتورهای بحرانی جهت تولید محصولی سالم و با کیفیت می باشد. در این تحقیق اثر ترکیبی نمک سود سبک (8 و 10%) و خشک کردن مقدماتی با مایکروویو (180 درجه سلسیوس, در زمان های 30, 60 و 90 ثانیه) بر ویژگی های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل آلا بررسی شد. نتایج نشان دادند که بالاترین مقدار رطوبت در تیمار شاهد مشاهده شد و تیمار 10 درصد نمک سود و زمان 30 ثانیه خشک کردن مقدماتی در 180 درجه سلسیوس در مقایسه با شاهد کمترین مقدار چربی را نشان داد (p<0.05). مقدار بازده محصول, چسبندگی روکش, ظرفیت نگه داری آب و ارزیابی شاخص های حسی میان تیمارهای مختلف, اختلاف معنی داری نشان ندادند (p>0.05). مقدار شاخص های رنگ سنجی و درصد کاهش جذب روغن در تیمارهای آزمایشی نسبت به تیمار شاهد دچار کاهش معنی داری شد (p<0.05). بطور کلی, تیمار نمک سود 10% و خشک کردن مقدماتی در مایکروویو 180 درجه سلسیوس طی زمان 30 ثانیه جهت کاهش میزان روغن در ناگت های سرخ شده ماهی قزل آلا پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، و جمشیدی، انیسه. (1392). تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). بهداشت مواد غذایی، 3(4 (پیاپی 12))، 41-53. SID. https://sid.ir/paper/222897/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، جمشیدی انیسه. تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(4 (پیاپی 12)):41-53. Available from: https://sid.ir/paper/222897/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، و انیسه جمشیدی، “تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 4 (پیاپی 12)، pp. 41–53، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222897/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button