Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,689
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

657
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه نسبت آلودگی کلی فرم های مدفوعی به انتروکوک ها در بستنی های سنتی عرضه شده در شهر تبریز

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 41

چکیده

 منشا آلودگی بستنی های سنتی شامل استفاده از مواد اولیه آلوده مانند شیر, خامه, ... و یا عدم پاستوریزاسیون مخلوط آن می باشد. از روش های تشخیص منشا آلودگی مدفوعی تعیین نسبت کلی فرم مدفوعی به آنتروکوک مدفوعی است. لذا تعیین میزان آلودگی کلی فرم های مدفوعی و انتروکوک ها در بستنی و همچنین تعیین نسبت کلی فرم های مدفوعی به انتروکوک ها در جهت مشخص نمودن منشا آلودگی مدفوعی هدف این تحقیق می باشد. در این تحقیق 21 نمونه بستنی از نقاط مختلف شهر تبریز جمع آوری گردید و پس از آماده سازی نمونه ها شمارش کلی فرم های مدفوعی و شمارش انتروکوک ها مطابق روش های استاندارد ایران به ترتیب 356, 2946, 2198 صورت گرفت. مطابق نتایج به دست آمده از این تحقیق میانگین آلودگی کلی فرم 6.67 و انتروکوک 307.1 تعیین شده و نسبت میانگین کلی فرم به انتروکوک برابر 0.021738 گزارش گردید. با توجه به این که این نسبت مطابق با نسبت میانگین کلی فرم مدفوعی به انتروکوک ها در روده گاو می باشد لذا منشا آلودگی بستنی های تحت مطالعه مدفوع گاو تعیین شد که احتمالا به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم سبب آلودگی شیرهای مورد استفاده در تهیه بستنی های فوق گردیده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادری اسکویی، حشمت، و توکلی، افسانه. (1390). مطالعه نسبت آلودگی کلی فرم های مدفوعی به انتروکوک ها در بستنی های سنتی عرضه شده در شهر تبریز. بهداشت مواد غذایی، 1(1 (پیاپی 1))، 37-41. SID. https://sid.ir/paper/222899/fa

    Vancouver: کپی

    صادری اسکویی حشمت، توکلی افسانه. مطالعه نسبت آلودگی کلی فرم های مدفوعی به انتروکوک ها در بستنی های سنتی عرضه شده در شهر تبریز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(1 (پیاپی 1)):37-41. Available from: https://sid.ir/paper/222899/fa

    IEEE: کپی

    حشمت صادری اسکویی، و افسانه توکلی، “مطالعه نسبت آلودگی کلی فرم های مدفوعی به انتروکوک ها در بستنی های سنتی عرضه شده در شهر تبریز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 1 (پیاپی 1)، pp. 37–41، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222899/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا