مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

962
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 35

چکیده

 هدف این تحقیق, تعیین میزان آلودگی انگل های کرمی روده ای در بین کارکنان رستوران ها در شهرستان تبریز است. برای این منظور تعداد 300 نمونه مدفوعی از کارکنان رستوران ها جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفت. از سه روش گسترش مستقیم, روش رسوبی با آب نمک و تغلیظ فرمل- اتر برای تشخیص انگل ها استفاده گردید. نتایج نشان داد 99% نمونه های مدفوعی مورد آزمایش تنها به یک نوع انگل آلوده بودند. در حالی که فقط 3 مورد (1%) از نمونه ها به دو نوع انگل آلوده بودند و موردی که به 3 یا بیشتر از انواع انگل ها آلوده باشند, دیده نشد. میزان شیوع هیمنولپیس نانا 4.8% و سایر انگل های روده ای شامل آسکاریس لومبریکوئیدس 1.1%, انکیلوستوما دئودناله 1.8% و انگل خونی شیستوزوما مانسونی نیز در 2 مورد از نمونه ها تشخیص داده شد. آلودگی با این انگل ها در کارکنان رستوران ها همراه با ناراحتی های شکمی, اسهال و یبوست, تهوع و استفراغ بود. این نتایج بیانگر عدم رعایت معیارهای بهداشتی در بین پرسنل رستوران ها بوده و می تواند موجب انتشار عوامل انگلی در بین سایر افراد جامعه گردد. به خاطر موثر نبودن اقدامات غربالگری رایج, بایستی مراقبت های ویژه و اقدامات پیشگیرانه به همره آموزش بهداشت فردی در سطح جامعه صورت گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قره داغی، یعقوب. (1390). بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز. بهداشت مواد غذایی، 1(1 (پیاپی 1))، 31-35. SID. https://sid.ir/paper/222904/fa

    Vancouver: کپی

    قره داغی یعقوب. بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(1 (پیاپی 1)):31-35. Available from: https://sid.ir/paper/222904/fa

    IEEE: کپی

    یعقوب قره داغی، “بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 1 (پیاپی 1)، pp. 31–35، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222904/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button