APA:
کپیقره داغی، یعقوب. (1390). بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز. بهداشت مواد غذایی، 1(1 (پیاپی 1))، 31-35. SID. https://sid.ir/paper/222904/fa
Vancouver:
کپیقره داغی یعقوب. بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(1 (پیاپی 1)):31-35. Available from: https://sid.ir/paper/222904/fa
IEEE:
کپییعقوب قره داغی، “بررسی میزان آلودگی به کرم های انگلی در بین کارکنان رستوران های شهرستان تبریز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 1 (پیاپی 1)، pp. 31–35، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222904/fa