مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,302
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

367
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 63

چکیده

 گوشت طیور فسادپذیری بالا داشته و با نگه داری نامناسب سریعا فاسد می شود. یکی از راه های نگه داری این محصول, استفاده از پوشش های طبیعی نظیر کیتوزان می باشد. در این تحقیق, اثر نگه دارنده طبیعی کیتوزان بر مدت زمان نگه داری گوشت مرغ تازه در شرایط یخچالی مورد بررسی قرار گرفت. به همین منظور, نمونه ها به دو گروه فاقد و حاوی پوشش کیتوزان تقسیم و اثر کیتوزان بر روی ویژگی های میکروبی (شمارش کلی باکتریایی و کلی فرم ها) و شیمیایی (میزان مواد ازته فرار) گوشت مرغ تازه نگه داری شده در یخچال طی روزهای صفر, 3, 6, 9 و 12 با روش های استاندارد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در هر دو گروه, شمارش کلی باکتریایی و شمارش کلی فرم ها و همچنین میزان مواد ازته فرار (TVN) افزایش داشت, اما این افزایش ها در گروه دارای پوشش کیتوزان کمتر از گروه فاقد پوشش بود. اختلاف معنی داری در شمارش کلی باکتریایی و شمارش کلی فرم ها و همچنین میزان مواد ازته فرار (TVN) در نمونه های واجد و فاقد پوشش کیتوزان مشاهده گردید. بر این اساس می توان به این نتیجه گیری رسید که پوشش کیتوزان می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی برای افزایش طول دوره نگهداری گوشت مرغ مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کوهدار، ولی اله، و رادمهر، بهراد. (1395). مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه. بهداشت مواد غذایی، 6(1 (پیاپی 21))، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/222922/fa

    Vancouver: کپی

    کوهدار ولی اله، رادمهر بهراد. مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(1 (پیاپی 21)):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/222922/fa

    IEEE: کپی

    ولی اله کوهدار، و بهراد رادمهر، “مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 53–63، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222922/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button