APA:
کپیکوهدار، ولی اله، و رادمهر، بهراد. (1395). مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه. بهداشت مواد غذایی، 6(1 (پیاپی 21))، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/222922/fa
Vancouver:
کپیکوهدار ولی اله، رادمهر بهراد. مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(1 (پیاپی 21)):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/222922/fa
IEEE:
کپیولی اله کوهدار، و بهراد رادمهر، “مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 53–63، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222922/fa