APA:
کپیخسروی مشیزی، رضا، یونسیان، مسعود، و گلوی، الهام. (1395). بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی. بهداشت مواد غذایی، 6(1 (پیاپی 21))، 75-89. SID. https://sid.ir/paper/222928/fa
Vancouver:
کپیخسروی مشیزی رضا، یونسیان مسعود، گلوی الهام. بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(1 (پیاپی 21)):75-89. Available from: https://sid.ir/paper/222928/fa
IEEE:
کپیرضا خسروی مشیزی، مسعود یونسیان، و الهام گلوی، “بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 75–89، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222928/fa