مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,180
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

840
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

دیدگاه پرورش دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 65

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی دیدگاه پرورش دهندگان مرغ گوشتی استان تهران نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک شکل گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه پرورش دهندگان مرغ گوشتی استان تهران (مشتمل بر 450 مرغدار) بود که از بین آن ها 136 نفر به عنوان نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. ابزار اصلی تحقیق پرسش نامه ای حاوی 44 سوال و گویه بود. نتایج تحقیق نشان داد که 52.9 درصد از پاسخ دهندگان دیدگاه «مثبت» و «نسبتا مثبتی» نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک داشتند. هم چنین نتایج بیانگر آن بود که بین متغیر های «سطح تحصیلات», «رضایت شغلی», «شغل جانبی», «داشتن مسوول فنی» با «نوع دیدگاه مرغداران» مورد مطالعه, نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک رابطه مثبت و معنی داری (p<0.05) وجود دارد. ضمن این که بین متغیر «شرکت در دوره های آموزشی مرتبط با تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک» با «نوع دیدگاه مرغ داران» مورد مطالعه نسبت به این تولید رابطه مثبت و معنی داری (p<0.01) مشاهده شد. این در حالی بود که بین متغیرهای «سن تولید کنندگان» مرغ گوشتی مورد مطالعه, «سابقه شغلی, «تعداد دفعات جوجه ریزی», «تولید یا عدم تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک», «مصرف یا عدم مصرف مرغ بدون آنتی بیوتیک», «میزان آگاهی از نحوه پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک» با «نوع دیدگاه پاسخ دهندگان» نسبت به «تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک» رابطه مثبت و معنی داری وجود نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بهروزی، آیت، مشایخی، سیامک، و عسگری جعفرآبادی، قباد. (1394). دیدگاه پرورش دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران). بهداشت مواد غذایی، 5(4 (پیاپی 20))، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/222929/fa

    Vancouver: کپی

    بهروزی آیت، مشایخی سیامک، عسگری جعفرآبادی قباد. دیدگاه پرورش دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(4 (پیاپی 20)):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/222929/fa

    IEEE: کپی

    آیت بهروزی، سیامک مشایخی، و قباد عسگری جعفرآبادی، “دیدگاه پرورش دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 55–65، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222929/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button