مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

783
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فعالیت باکتری های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روفه گری نژاد، لیلا، احسانی، محمدرضا، دارابی امین، مسعود، میزانی، مریم، و علی زاده، آیناز. (1391). تاثیر فعالیت باکتری های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره. بهداشت مواد غذایی، 2(3 (پیاپی 7))، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/222956/fa

    Vancouver: کپی

    روفه گری نژاد لیلا، احسانی محمدرضا، دارابی امین مسعود، میزانی مریم، علی زاده آیناز. تاثیر فعالیت باکتری های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(3 (پیاپی 7)):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/222956/fa

    IEEE: کپی

    لیلا روفه گری نژاد، محمدرضا احسانی، مسعود دارابی امین، مریم میزانی، و آیناز علی زاده، “تاثیر فعالیت باکتری های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 3 (پیاپی 7)، pp. 59–68، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222956/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button