APA:
کپیبریزی، عنایت، شکرفروش، سیدشهرام، و حسین زاده، سعید. (1395). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab). بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/222979/fa
Vancouver:
کپیبریزی عنایت، شکرفروش سیدشهرام، حسین زاده سعید. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/222979/fa
IEEE:
کپیعنایت بریزی، سیدشهرام شکرفروش، و سعید حسین زاده، “ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 13–20، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222979/fa