Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,022
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

679
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 پنیر منبع خوبی از پروتئین, ویتامین و مواد معدنی به ویژه کلسیم و فسفر می باشد. تغییرات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی می تواند ماندگاری این محصول را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین افزایش عمر مفید این فرآورده شیری بسیار مهم است. در این پژوهش تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین کنسانتره آب پنیر همراه با ناتامایسین (با غلظت های 0.01, 0.02 و 0.03 درصد) بر روی ماندگاری پنیر سفید ایرانی در طول 60 روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد پوشش بهینه شده حاوی 0.03 درصد ناتامایسین می تواند تا مدت 60 روز از رشد کپک پنی سیلیوم کرایزوجنوم تلقیح شده به سطح پنیر جلوگیری نماید, درحالی که این پوشش ها تاثیر معناداری بر روی خواص ارگانولپتیکی, درصد چربی, pH و اسیدیته نداشتند. پوشش بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر به همراه ماده ضدمیکروبی موجب افت 11 درصدی رطوبت گردید. بر اساس یافته های تحقیق می توان از پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی ناتامایسین برای افزایش ماندگاری پنیر سفید ایرانی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، امید، جلیل زاده، عباس، و حصاری، جواد. (1395). تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/222981/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی امید، جلیل زاده عباس، حصاری جواد. تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/222981/fa

    IEEE: کپی

    امید رمضانی، عباس جلیل زاده، و جواد حصاری، “تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 1–11، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222981/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا