APA:
کپیرمضانی، امید، جلیل زاده، عباس، و حصاری، جواد. (1395). تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/222981/fa
Vancouver:
کپیرمضانی امید، جلیل زاده عباس، حصاری جواد. تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/222981/fa
IEEE:
کپیامید رمضانی، عباس جلیل زاده، و جواد حصاری، “تاثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 1–11، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222981/fa