APA:
کپیسعدلوی، فرنوش، و خندقی، جلیل. (1397). تشخیص و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی. بهداشت مواد غذایی، 8(2 (پیاپی 30) )، 45-53. SID. https://sid.ir/paper/222993/fa
Vancouver:
کپیسعدلوی فرنوش، خندقی جلیل. تشخیص و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(2 (پیاپی 30) ):45-53. Available from: https://sid.ir/paper/222993/fa
IEEE:
کپیفرنوش سعدلوی، و جلیل خندقی، “تشخیص و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30) ، pp. 45–53، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222993/fa