APA:
کپیقصیری، شیلان، هدایتی فرد، مسعود، و معتمدزادگان، علی. (1393). تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه داری در شرایط انجماد. بهداشت مواد غذایی، 4(1 (پیاپی 13))، 33-45. SID. https://sid.ir/paper/223014/fa
Vancouver:
کپیقصیری شیلان، هدایتی فرد مسعود، معتمدزادگان علی. تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه داری در شرایط انجماد. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(1 (پیاپی 13)):33-45. Available from: https://sid.ir/paper/223014/fa
IEEE:
کپیشیلان قصیری، مسعود هدایتی فرد، و علی معتمدزادگان، “تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه داری در شرایط انجماد،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 1 (پیاپی 13)، pp. 33–45، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223014/fa