APA:
کپیفرج زاده، زهرا، رحیمی، ابراهیم، حجت الاسلامی، محمد، و مولوی، هومن. (1391). تولید همبرگر سرخ شده کم چرب با استفاده از پوشش های هیدروکلوئیدی. بهداشت مواد غذایی، 2(4 (پیاپی 8))، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/223029/fa
Vancouver:
کپیفرج زاده زهرا، رحیمی ابراهیم، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومن. تولید همبرگر سرخ شده کم چرب با استفاده از پوشش های هیدروکلوئیدی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(4 (پیاپی 8)):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/223029/fa
IEEE:
کپیزهرا فرج زاده، ابراهیم رحیمی، محمد حجت الاسلامی، و هومن مولوی، “تولید همبرگر سرخ شده کم چرب با استفاده از پوشش های هیدروکلوئیدی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 4 (پیاپی 8)، pp. 61–70، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223029/fa