مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,717
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت و ماندگاری کشمش و برگه زردآلو در انواع بسته بندی های صادراتی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 63

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این پژوهش به منظور بررسی کیفیت و ماندگاری کشمش و برگه زردآلو آنها را در سه نوع لفاف پلاستیکی متداول برای دسته بندی مواد غذایی (پلی آمید - پی.وی.سی، پلی اتیلن - سلولز و BOPP)، در شرایط معمولی یا خلا بسته بندی کرده و با نمونه های بسته بندی شده در جعبه های مقوایی متداول برای بسته بندی خشکبار و صادرات آن، مقایسه شدند. نمونه تیمارهای مختلف بسته بندی ها در دو دمای 15 و 30 درجه سانتیگراد به مدت 8 ماه نگهداری شد. میزان رطوبت، قهوه ای شدن و بار میکروبی نمونه ها در زمان صفر، 4 و 8 ماه نگهداری اندازه گیری شدند. صفتهای بافت، رنگ، شکل ظاهری، طعم و پذیرش کلی نیز به روش هدونیک در زمانهای مذکور مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که اثر نوع بسته بندی بر مقدار رطوبت، قهوه ای شدن، بافت، شکل ظاهری، طعم، پذیرش کلی (P<0.01) و رنگ نمونه ها (P<0.05) معنی دار است. تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری نیز بر تمام صفات مورد ارزیابی معنی دار بود (P<0.01) اما حضور یا غیاب اکسیژن تاثیری بر صفات مختلف نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیاالحق، سیدحمیدرضا، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1380). بررسی کیفیت و ماندگاری کشمش و برگه زردآلو در انواع بسته بندی های صادراتی . علوم و صنایع کشاورزی، 15(1)، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/22345/fa

    Vancouver: کپی

    ضیاالحق سیدحمیدرضا، حبیبی نجفی محمدباقر. بررسی کیفیت و ماندگاری کشمش و برگه زردآلو در انواع بسته بندی های صادراتی . علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1380؛15(1):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/22345/fa

    IEEE: کپی

    سیدحمیدرضا ضیاالحق، و محمدباقر حبیبی نجفی، “بررسی کیفیت و ماندگاری کشمش و برگه زردآلو در انواع بسته بندی های صادراتی ،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 15، no. 1، pp. 55–63، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22345/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button