APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، مرتضوی، علی، شهیدی، فخری، و نصیری محلاتی، مهدی. (1381). اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع کشاورزی، 16(1)، 135-142. SID. https://sid.ir/paper/22366/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، مرتضوی علی، شهیدی فخری، نصیری محلاتی مهدی. اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(1):135-142. Available from: https://sid.ir/paper/22366/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، علی مرتضوی، فخری شهیدی، و مهدی نصیری محلاتی، “اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 135–142، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22366/fa