APA:
کپینصیری محلاتی، مرضیه، مرتضوی، علی، و قدوسی، حمیدبهادر. (1381). بهینه سازی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی در بستنی کم کالری. علوم و صنایع کشاورزی، 16(2)، 131-141. SID. https://sid.ir/paper/22379/fa
Vancouver:
کپینصیری محلاتی مرضیه، مرتضوی علی، قدوسی حمیدبهادر. بهینه سازی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی در بستنی کم کالری. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(2):131-141. Available from: https://sid.ir/paper/22379/fa
IEEE:
کپیمرضیه نصیری محلاتی، علی مرتضوی، و حمیدبهادر قدوسی، “بهینه سازی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی در بستنی کم کالری،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 131–141، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22379/fa