مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

979
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی محتوای رطوبت در طی فرآیند خشک کردن گیاه کلم سر به وسیله امواج مایکروویو در بستر سیالی

صفحات

 صفحه شروع 46 | صفحه پایان 55

چکیده

 با توجه به اهمیت خشک کردن مواد غذایی, حساسیت دمایی آن ها و هزینه های این فرایند, نیاز به یافتن روش هایی نو است که بتواند پارامترهای گوناگون در این فرایند را مورد ارزیابی قرار داده و رویه ای بهینه را بر خشک کردن نمونه ها به دست آورد. در این تحقیق توانایی خشک کردن گیاه کلم سر در یک بستر سیالی در ترکیب با هوای جابه جایی و امواج مایکروویو با استفاده از طرح آماری رویه پاسخ مورد ارزیابی قرار می گیرد. سه پارامتر توان مایکروویو, دمای هوای ورودی و دبی هوای ورودی در مقادیر مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بهینه سه پارامتر مذکور به ترتیب برابر با توان مایکروویو 900 وات, دمای هوای ورودی 60oC و دبی هوای ورودی1800 SCFH به دست آمده که در این شرایط بهترین مدت زمان خشک شدن گیاه کلم سر برابر با 7.62 دقیقه است. ضریب همبستگی مدل محاسباتی یا R2(adj) برای مدت زمان خشک شدن 0.9995 به دست آمده که نشان دهنده تطابق بسیار عالی نتایج آزمایشگاهی با مدل به دست آمده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هنرور، بیژن، و رحیمی کشکولی، یوسف. (1395). پیش بینی محتوای رطوبت در طی فرآیند خشک کردن گیاه کلم سر به وسیله امواج مایکروویو در بستر سیالی. مهندسی مدیریت انرژی (مدیریت انرژی)، 6(3)، 46-55. SID. https://sid.ir/paper/223830/fa

    Vancouver: کپی

    هنرور بیژن، رحیمی کشکولی یوسف. پیش بینی محتوای رطوبت در طی فرآیند خشک کردن گیاه کلم سر به وسیله امواج مایکروویو در بستر سیالی. مهندسی مدیریت انرژی (مدیریت انرژی)[Internet]. 1395؛6(3):46-55. Available from: https://sid.ir/paper/223830/fa

    IEEE: کپی

    بیژن هنرور، و یوسف رحیمی کشکولی، “پیش بینی محتوای رطوبت در طی فرآیند خشک کردن گیاه کلم سر به وسیله امواج مایکروویو در بستر سیالی،” مهندسی مدیریت انرژی (مدیریت انرژی)، vol. 6، no. 3، pp. 46–55، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223830/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button