Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,856
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر میزان انرژی پروتئین پیشنهادی AFRC و NRC بر عملکرد گاو شیری

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 68

چکیده

 این تحقیق به منظور به منظور بررسی تاثیر تنظیم جیره غذایی گاوهای شیرده برای سطوح انرژی و پروتیین پیشنهادی AFRC و NRC بر قابلیت هضم جیره, مصرف ماده خشک, تولید شیر و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین انجام شد. از تعداد 10 راس گاوشیری زایش سوم با میانگین تولید روزانه 25 لیتر برای آزمایش در قالب یک طرح آزمایشی کاملا تصادفی استفاده شد. گاوها به دو گروه پنج راسی تقسیم شده, و به دو گروه یک جیره AFRC و گروه دو جیره NRC داده شد. مدت زمان انجام آزمایش هشت هفته بود. گاوها قبل از شروع آزمایش و نیز در پایان آزمایش توزین شدند. مواد غذایی مصرفی شامل, کاه گندم, یونجه خشک, سیلوی ذرت, دانه جو بلغور, سبوس گندم, کنجاله تخم پنبه و تفاله تخم ملاس دار چغندرقند بود. قابلیت هضم جیره ها با استفاده از معرف اکسیدکروم تعیین شد. میانگین مصرف روزانه ماده خشک در گروه یک 20.3 کیلوگرم و در گروه دو 21.1 کیلوگرم بود. برای دو گروه یک و دو میانگین تولید شیر به ترتیب 24.5 و 23.9 و شیر تصحیح بر حسب 4 درصد چربی به ترتیب 23.1, 22.3 لیتر در روز بود. درصد پروتیین, چربی و ماده خشک شیر در گروه یک به ترتیب 3.5,3.7,12.7  و در گروه دو به ترتیب 3.6, 3.7, 12.7 بود. تفاوت میانگین گروه از نظر مصرف ماده خشک, افزایش وزن زنده, تولید شیر و ترکیبات شیر معنی دار نبود(P>0.05) , میانگین قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و پروتیین خام هر دو جیره از لحاظ آماری مشابه بود. علی رغم اینکه درصد پروتیین خام توصیه شده در سیستم NRC یک درصد بیشتر از NFRC بود ولی اثر آن بر مصرف ماده خشک, تولید شیر و افزایش پیشنهادیNFRC  کافی بوده و از نظر اقتصادی مقرون بصرفه تر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، رمضانعلی، افضل زاده، احمد، دانش مسگران، محسن، و فضایلی، حسن. (1383). مقایسه تاثیر میزان انرژی پروتئین پیشنهادی AFRC و NRC بر عملکرد گاو شیری. علوم و صنایع کشاورزی، 18(2)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/22389/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی رمضانعلی، افضل زاده احمد، دانش مسگران محسن، فضایلی حسن. مقایسه تاثیر میزان انرژی پروتئین پیشنهادی AFRC و NRC بر عملکرد گاو شیری. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(2):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/22389/fa

    IEEE: کپی

    رمضانعلی عزیزی، احمد افضل زاده، محسن دانش مسگران، و حسن فضایلی، “مقایسه تاثیر میزان انرژی پروتئین پیشنهادی AFRC و NRC بر عملکرد گاو شیری،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 61–68، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22389/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا