مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,068
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 26

چکیده

 روغن های گیاهی منابع اصلی انرژی و ماده غذایی اساسی در تامین اسیدهای چرب ضروری, ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها می باشند. مجموعه تغییراتی که در طول رسیدگی میوه زیتون رخ می دهد می تواند ما را در جهت فهم بهتر فرایندهای مورفولوژیکی, فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی صورت گرفته طی رسیدگی میوه و بهبود ویژگی های کیفی و تجاری میوه ها یاری کند. بر این اساس در تحقیق حاضر, مقادیر چربی کل و همچنین اسیدهای چرب موجود در میوه و برگ زیتون در دو رقم مانزانیلا و دزفول مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده, چربی کل میوه در طول دوره رسیدگی دو رقم افزایش می یافت و چربی کل در رقم بومی دزفول بیشتر از رقم دیگر بود. اسیدهای چرب غالب برگ و میوه, اولئیک اسید, پالمیتیک اسید و لینولئیک اسید بودند. میزان پالمیتیک اسید در برگ و میزان اولئیک اسید در میوه, طی دوره رسیدگی میوه افزایش می یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدنژاد، سیدمنصور، نیرومند، آزاده، و ابراهیم پور، افشین. (1385). بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه. مجله علوم دانشگاه تهران، 32(1)، 21-26. SID. https://sid.ir/paper/2242/fa

    Vancouver: کپی

    سیدنژاد سیدمنصور، نیرومند آزاده، ابراهیم پور افشین. بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه. مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1385؛32(1):21-26. Available from: https://sid.ir/paper/2242/fa

    IEEE: کپی

    سیدمنصور سیدنژاد، آزاده نیرومند، و افشین ابراهیم پور، “بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 32، no. 1، pp. 21–26، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2242/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button