APA:
کپیهمتی کاخکی، عباس. (1380). بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران. علوم و صنایع کشاورزی، 15(2)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/22424/fa
Vancouver:
کپیهمتی کاخکی عباس. بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1380؛15(2):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/22424/fa
IEEE:
کپیعباس همتی کاخکی، “بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 15، no. 2، pp. 13–20، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22424/fa