مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,031
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 20

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این تحقیق ضمن تعیین مقدار آنتوسیانین موجود در گلپوش های گل زعفران به روش اختلاف در pH، تاثیر چهار نوع حلال مختلف و چهار زمان استخراج، بر مبنای رنگ استخراج شده و خلوص آن، در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. حلال های مورد استفاده شامل اسید سیتریک 10%، اسید کلریدریک 0.1 نرمال و اتانول 95% به نسبت 15 به 85، اسید کلریدریک 1.5 نرمال و اتانول 95% به نسبت 15 به 85، اسید کلریدریک 0.1 نرمال و زمان های استخراج نیز 2 دقیقه، 30 دقیقه، 2 ساعت و 24 ساعت بوده است. نتایج حاصله نشان داد که هر گرم گلبرگ زعفران حاوی 6.87 میلی گرم آنتوسیانین خالص می باشد، که در مقایسه با مقدار آنتوسیانین موجود در منابع گیاهی دیگر قابل ملاحظه است. ارزیابی مناسبترین شیوه استخراج رنگ نیز نشان داد که با استفاده از اسید کلریدریک 10/1 نرمال به عنوان حلال و زمان تماس حلال با گلبرگ به مدت دو دقیقه بیشترین مقدار رنگ، استخراج شده است میزان رنگ استخراج شده به وسیله حلال اسید سیتریک 10% در مرتبه بعدی قرار داشته و دو حلال دیگر کارآیی لازم را نداشتند. از نظر خلوص، رنگ استخراج شده با استفاده از اسید سیتریک دارای کمترین میزان ناخالصی بوده است. از آنتوسیانین استخراج شده از گلبرگ زعفران می توان به عنوان رنگ قرمز خوراکی در برخی مواد غذایی و آشامیدنی ها که pH کمتر از 4.5 دارند استفاده نمود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

همتی کاخکی، عباس. (1380). بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران. علوم و صنایع کشاورزی، 15(2)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/22424/fa

Vancouver: کپی

همتی کاخکی عباس. بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1380؛15(2):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/22424/fa

IEEE: کپی

عباس همتی کاخکی، “بهینه سازی عوامل موثر بر تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 15، no. 2، pp. 13–20، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22424/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button