مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر شدت و روش های اعمال محدودیت غذایی بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 35

چکیده

 این آزمایش بمنظور بررسی اثر سطوح شدت و روشهای مختلف اعمال محدودیت غذایی بر رشد جبرانی, عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی انجام گرفت. در یک آزمایش فاکتوریل, سه روش محدودیت غذایی شامل محدودیت با پوسته برنج در سطوح 20, 30 و 40 درصد, اعمال محدودیت پروتئینی بمیزان 15, 25 و 35 درصد کمتر از پروتئین جیره شاهد و اعمال محدودیت کل خوراک به مقادیر 10, 20 و 3 درصد کمتر از خوراک مصرفی گروه شاهد و در 4 تکرار (هر تکرار شامل 7 قطعه جوجه نر) از 7 تا 14 روزگی بر 280 جوجه اعمال شد. پس از اتمام دوره محدودیت تا پایان دوره پرورش کلیه گروهها مانند گروه شاهد بصورت آزاد تغذیه شدند. به منظور تجزیه لاشه یک جوچه از هر تکرار در سن هفت هفتگی کشتار شدند.نتایج حاصله نشان داد که روش محدودیت اثر معنی داری بر کل خوراک مصرفی نداشت (P>0.05) در صورتی که اثر سطوح محدودیت معنی دار بود (P<0.05). در این آزمایش روش ها و سطوح محدودیت اثر معنی داری بر افزایش وزن نداشتند (P>0.05). همچنین در وزن 7 هفتگی اختلاف معنی داری در روشها و سطوح محدودیت نسبت به شاهد مشاهده نشد هر چند بطور کامل وزن شاهد جبران نگردید. ضریب تبدیل کل خوراک تحت تاثیر سطح محدودیت قرار گرفت (P<0.05). همچنین سطوح محدودیت غذایی اثر معنی داری بر سرعت رشد نسبی داشتند (P<0.05). روشها و سطوح محدودیت خوراک اثر معنی داری بر ترکیب لاشه (درصد پروتئین, چربی و خاکستر) نشان دادند (P<0.05). ضمنا روشها و سطوح محدودیت اثر معنی داری بر درصد ران و سینه و مقدار چربی حفره شکمی (نسبت به وزن لاشه) نداشتند (P>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریعتمداری، فرید، و گلکار، سعیدمهدی. (1385). بررسی تاثیر شدت و روش های اعمال محدودیت غذایی بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی، 20(7)، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/22445/fa

    Vancouver: کپی

    شریعتمداری فرید، گلکار سعیدمهدی. بررسی تاثیر شدت و روش های اعمال محدودیت غذایی بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(7):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/22445/fa

    IEEE: کپی

    فرید شریعتمداری، و سعیدمهدی گلکار، “بررسی تاثیر شدت و روش های اعمال محدودیت غذایی بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 7، pp. 25–35، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22445/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button