APA:
کپیمرتضوی، علی، مسکوکی، عبدالمجید، میرچولی، سیروس، و قندی، امیر. (1384). بررسی اثر دماهای مختلف سالم سازی شیر بر بهره وری, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی پنیر سفید ایرانی
. علوم و صنایع کشاورزی، 19(2)، 217-226. SID. https://sid.ir/paper/22453/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی علی، مسکوکی عبدالمجید، میرچولی سیروس، قندی امیر. بررسی اثر دماهای مختلف سالم سازی شیر بر بهره وری, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی پنیر سفید ایرانی
. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(2):217-226. Available from: https://sid.ir/paper/22453/fa
IEEE:
کپیعلی مرتضوی، عبدالمجید مسکوکی، سیروس میرچولی، و امیر قندی، “بررسی اثر دماهای مختلف سالم سازی شیر بر بهره وری, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی پنیر سفید ایرانی
،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 2، pp. 217–226، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22453/fa