APA:
کپیزاهدی فر، مریم، رونقی، عبدالمجید، موسوی، سیدعلی اکبر، و صفرزاده شیرازی، صدیقه. (1389). اثر شوری و نیتروژن بر توزیع عناصر غذایی, اسید سیتریک و ویتامین C در گوجه فرنگی. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(3)، 23-29. SID. https://sid.ir/paper/226255/fa
Vancouver:
کپیزاهدی فر مریم، رونقی عبدالمجید، موسوی سیدعلی اکبر، صفرزاده شیرازی صدیقه. اثر شوری و نیتروژن بر توزیع عناصر غذایی, اسید سیتریک و ویتامین C در گوجه فرنگی. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(3):23-29. Available from: https://sid.ir/paper/226255/fa
IEEE:
کپیمریم زاهدی فر، عبدالمجید رونقی، سیدعلی اکبر موسوی، و صدیقه صفرزاده شیرازی، “اثر شوری و نیتروژن بر توزیع عناصر غذایی, اسید سیتریک و ویتامین C در گوجه فرنگی،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 3، pp. 23–29، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226255/fa