مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

427
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 87

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر دانه گرده و پیوند بر صفات مورفولوژیک و رنگ گوجه-فرنگی, ارقام مختلف با رنگ های گوناگون کشت شدند و در سه آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند. در آزمایش اول, رقم قرمز زیتونی به عنوان والد مادری و ارقام زرد گلابی, بنفش گیلاسی, زرد پالم گاردن و نارنجی زیتونی به عنوان والد های پدری در نظر گرفته شدند. در آزمایش دوم, رقم نارنجی زیتونی, والد مادری و ارقام زرد پالم گاردن, زرد گلابی و بنفش گیلاسی به عنوان والد های پدری در نظر گرفته شدند. در آزمایش سوم, رقم قرمز گیلاسی به عنوان پیوندک و ارقام قرمز بزرگ و زرد پالم گاردن به عنوان پایه و قرمز گیلاسی به عنوان شاهد بدون پیوند در نظر گرفته شدند. گرد ه افشانی در آزمایش های اول و دوم به صورت دستی انجام شد. بر اساس نتایج آزمایش اول, حجم میوه قرمز زیتونی گرد ه افشانی شده با ژنوتیپ های مختلف در سطح احتمال 5% دارای اختلاف معنی دار بود. در آزمایش دوم نیز وزن و حجم میوه گوجه فرنگی نارنجی زیتونی گرد ه افشانی شده با ارقام مختلف در سطح احتمال 5% دارای اختلاف معنی دار بود. در آزمایش سوم, گوجه فرنگی قرمز گیلاسی پیوند شده بر پایه های مختلف از نظر طول میوه دارای اختلاف معنی دار در سطح احتمال 5% بود. نتایج این پژوهش بیانگر امکان شناسایی میوه های هیبرید از خودگشن به کمک صفات حجم و وزن و همچنین مؤید تأثیر پایه بر صفات میوه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    الفتی، جمالعلی، و ارکرام نصرتیان، تارا. (1398). اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه فرنگی. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 10(2 (پیاپی 38) )، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/226382/fa

    Vancouver: کپی

    الفتی جمالعلی، ارکرام نصرتیان تارا. اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه فرنگی. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1398؛10(2 (پیاپی 38) ):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/226382/fa

    IEEE: کپی

    جمالعلی الفتی، و تارا ارکرام نصرتیان، “اثر دانه گرده و پیوند بر ویژگی ها مورفولوژیک و رنگدانه لیکوپن میوه گوجه فرنگی،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 10، no. 2 (پیاپی 38) ، pp. 79–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226382/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا